Vej til Bundsgård i Stenløse med Jernbane eller Bus

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Bundsgård fra de vigtigste steder i Stenløse med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bundsgård Jernbane: Jernbane - A, Jernbane - C; Bus: Bus - 158, Bus - 334.

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Bundsgård?

Disse Jernbane linjer standser nær Bundsgård: Jernbane - A, Jernbane - C.

Hvilke Bus linjer standser nær Bundsgård?

Disse Bus linjer standser nær Bundsgård: Bus - 158, Bus - 334.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Bundsgård i Stenløse

Søger du efter vejvisning til Bundsgård i Stenløse, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Bundsgård med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Jernbane eller Bus og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Bundsgård - Jernbane: Jernbane - A, Jernbane - C; Bus: Bus - 158, Bus - 334.

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Bundsgård på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Bundsgård på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Bundsgård, Stenløse
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Bundsgård med appen!