Fortsæt til primært indhold

Vej til Bylderup-Bov i Tinglev med Bus, Jernbane eller Færge?

Bylderup-Bov kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Bylderup-Bov fra de vigtigste steder i Tinglev med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bylderup-Bov

  • Bus Bus: Bus - 116

Sådan kommer du til Bylderup-Bov af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Bylderup-Bov?

    Disse Bus linjer standser nær Bylderup-Bov: Bus - 116.

    Flere detaljer
Bylderup-Bov kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Bylderup-Bov i Tinglev

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bylderup-Bov i Tinglev, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bylderup-Bov på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bylderup-Bov i realtid.

Du kan tage til Bylderup-Bov med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 116

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bylderup-Bov fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bylderup-Bov, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Tinglev, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bylderup-Bov, Tinglev
Bylderup-Bov, Tinglev Bylderup-Bov (tysk: Bülderup-Bau) er en stationsby i Sønderjylland med 1.323 indbyggere (2019), beliggende i Aabenraa Kommune i Region Syddanmark. Byområdet består oprindeligt af landsbyerne Bylderup mod øst og Bov mod vest. Byen har ikke haft adgang til jernbanen, siden Tønder-Tinglev Jernbanen blev spærret af i 2002. I byen findes hovedsageligt handels-, transport- og industrivirksomheder, bl.a. Bylderup-Bov Maskinfabrik fra 1991 og Bylderup Bov Handelscenter midt i byen. I den østlige del af Bylderup-Bov ligger Bylderup Kirke, der er en senromansk kirke fra år 1200. Der er også en folkeskole, kiosk, to dagligvarebutikker, en kro, en kornsilo, et udendørs svømmebassin m.m. Fra Bylderup-Bov er der godt 11 kilometer til Tinglev, knap 16 til Tønder og godt 26 til Aabenraa.
Sådan kommer du til Bylderup-Bov med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Bylderup-Bov med appen!