Vej til Circle K i Århus med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Circle K?

De nærmeste stationer til Circle K er:

  • Stillingvej/Framlev Korsvej (Aarhus Kom) er 140 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Circle K?

Disse Bus linjer standser nær Circle K: 11, 113.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Circle K i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Circle K i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Circle K på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Circle K i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Circle K? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Stillingvej/Framlev Korsvej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Circle K med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 11, 113

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Circle K fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Circle K, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Circle K, Århus
Lettere at komme til Circle K med appen!