Vej til City 2 Parkering Nordvest i Taastrup med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til City 2 Parkering Nordvest?

De nærmeste stationer til City 2 Parkering Nordvest er:

  • City 2 (Blekinge Boulevard) er 0 meter derfra, 0 minutters gang.
  • Gøngestien (Høje Taastrup Boulevard) er 441 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær City 2 Parkering Nordvest?

Disse Bus linjer standser nær City 2 Parkering Nordvest: 123, 400S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær City 2 Parkering Nordvest?

Disse Jernbane linjer standser nær City 2 Parkering Nordvest: B, RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til City 2 Parkering Nordvest i Taastrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til City 2 Parkering Nordvest i Taastrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til City 2 Parkering Nordvest på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til City 2 Parkering Nordvest i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på City 2 Parkering Nordvest? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted City 2 (Blekinge Boulevard); Gøngestien (Høje Taastrup Boulevard).

Du kan tage til City 2 Parkering Nordvest med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 123, 400S Jernbane: B, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til City 2 Parkering Nordvest fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til City 2 Parkering Nordvest, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Taastrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

City 2 Parkering Nordvest, Taastrup
Lettere at komme til City 2 Parkering Nordvest med appen!