Fortsæt til primært indhold

Vej til Comwell Holte i Holte med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Comwell Holte?

  De nærmeste stationer til Comwell Holte er:

  • Kongevejen 489 (Kongevejen) er 158 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Rønnebærvej (Vasevej) er 357 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Comwell Holte?

  Disse Bus linjer standser nær Comwell Holte: 334, 354, 385.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Comwell Holte?

  Disse Jernbane linjer standser nær Comwell Holte: A.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Comwell Holte i Holte

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Comwell Holte i Holte, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Comwell Holte på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Comwell Holte i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Comwell Holte? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kongevejen 489 (Kongevejen); Rønnebærvej (Vasevej).

Du kan tage til Comwell Holte med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 334, 354, 385 Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Comwell Holte fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Comwell Holte, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Holte, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Comwell Holte, Holte
Lettere at komme til Comwell Holte med appen!