Vej til Corto Maltese i Podgorica med Bus

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Corto Maltese?


De nærmeste stationer til Corto Maltese er:
Stadion er 234 meter derfra, 4 minutters gang.
Pozorište er 309 meter derfra, 5 minutters gang.
Vaka Đurovića er 386 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Corto Maltese?

Disse Bus linjer standser nær Corto Maltese: 10 A, 2-3, 5, 8.

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2700 byer i 90+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Corto Maltese i Podgorica, Montenegro? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Corto Maltese på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Corto Maltese i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Corto Maltese? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Stadion; Pozorište; Vaka Đurovića.

Du kan tage til Corto Maltese med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 10 A, 2-3, 5, 8.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Corto Maltese fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Corto Maltese, hvilket er grunden til at over 360 millioner brugere, herunder brugere i Podgorica, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Corto Maltese, Podgorica
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere