Vej til Døllefjelde-Langet i Nysted med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Døllefjelde-Langet fra de vigtigste steder i Nysted med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Døllefjelde-Langet

  • Bus
    Bus

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Døllefjelde-Langet?

De nærmeste stationer til Døllefjelde-Langet er:

  • Østerby (Bruun Allé) er 1155 meter derfra, 15 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Døllefjelde-Langet?

Disse Bus linjer standser nær Døllefjelde-Langet: Bus - 730.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Døllefjelde-Langet i Nysted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Døllefjelde-Langet i Nysted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Døllefjelde-Langet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Døllefjelde-Langet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Døllefjelde-Langet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Østerby (Bruun Allé).

Du kan tage til Døllefjelde-Langet med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Døllefjelde-Langet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Døllefjelde-Langet, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Nysted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Døllefjelde-Langet, Nysted
Lettere at komme til Døllefjelde-Langet med appen!