Fortsæt til primært indhold

Vej til Dall Villaby i Danmark med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Dall Villaby?

  De nærmeste stationer til Dall Villaby er:

  • Hyldemorvej (Dallvej / Dall Villaby) er 176 meter derfra, 3 minutters gang.
 • Hvilke Bus linjer standser nær Dall Villaby?

  Disse Bus linjer standser nær Dall Villaby: 1.

 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Dall Villaby?

  Disse Jernbane linjer standser nær Dall Villaby: 75, IC.

Dall Villaby kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Dall Villaby i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Dall Villaby i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Dall Villaby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Dall Villaby i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Dall Villaby? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Hyldemorvej (Dallvej / Dall Villaby).

Du kan tage til Dall Villaby med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1 Jernbane: 75, IC

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Dall Villaby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Dall Villaby, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Dall Villaby
Dall Villaby Dall Villaby ligger i Himmerland og er en satellitby til Aalborg med 1.073 indbyggere (2020), beliggende i Dall Sogn 8 km. syd for Aalborg Centrum og 2 km. syd for Skalborg. Byen ligger i Region Nordjylland og hører til Aalborg Kommune. Vest for Dall Villaby afgrænses byen af naturområdet Østeraadalen og Aalborgs sydlige byområde Skalborg. Mod øst afgrænses byen af Nordjyske Motorvej E45. Dall Villaby er en udpræget ny by, der primært blev udbygget fra 1962-1965 som satellitby til Aalborg og med etapevise udstykninger. Byen er hjemsted for Dall Ferslev idrætsforening´s fodbold og petanque hold.
Sådan kommer du til Dall Villaby med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Dall Villaby med appen!