Vej til Damhuskroen i Rødovre med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Damhuskroen fra de vigtigste steder i Rødovre med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Damhuskroen

Sådan kommer du til Damhuskroen af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Kongens Lyngby (Downtown), Kongens Lyngby 43 min
Jernbane - A
Jernbane - F
Gå
Fra Stengården st., Bagsværd 52 min
Jernbane - B
Gå
Fra Lyngby st., Kongens Lyngby 39 min
Jernbane - A
Jernbane - F
Gå
Fra Toms Danmark, Ballerup 65 min
Gå
Jernbane - C
Jernbane - B
Gå
Fra Tryg Forsikring Kantinen, Ballerup 70 min
Gå
Jernbane - C
Jernbane - B
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Damhuskroen?

De nærmeste stationer til Damhuskroen er:

  • Damhustorvet (Roskildevej) er 7 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Damhustorvet (Hvidovrevej) er 78 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Damhuskroen?

Disse Bus linjer standser nær Damhuskroen: 21, 22, 6A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Damhuskroen?

Disse Jernbane linjer standser nær Damhuskroen: B, F.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Damhuskroen i Rødovre

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Damhuskroen i Rødovre, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Damhuskroen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Damhuskroen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Damhuskroen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Damhustorvet (Roskildevej); Damhustorvet (Hvidovrevej).

Du kan tage til Damhuskroen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 21, 22, 6A Jernbane: B, F

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Damhuskroen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Damhuskroen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Rødovre, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Damhuskroen, Rødovre
Damhuskroen, Rødovre Damhuskroen er et spise- og dansested beliggende ved Damhussøen i Rødovre vest for København. Kroens historie går tilbage til første fjerdedel af 1600-tallet, hvor Christian 4. gav tilladelse til at opføre et mindre vagthus ved dæmningen over Damhussøen. Huset fungerede som bolig for en opsynsmand, der holdt øje med dæmningens sluse. I 1682 optræder en kro for første gang i beskrivelsen af Rødovre – navnet var dengang Langvejs Damhus. Der var imidlertid ingen bevilling til at drive kro; først i 1757 opnåes kongeligt privilegium til dette. Anlæggelsen af jernbanen fra København til Roskilde betød et drastisk fald i antallet af gæster til kroen, men i slutningen af 1800-tallet oplevede den en renæssance, idet mange københavnere frekventerede stedet grundets dets landlige idyl. Blandt gæsterne var forfatterne Holger Drachmann og Viggo Stuckenberg. Omkring 1930 var Damhuskroen dog atter ringe besøgt, og de besøgende der var, blev betegnet som tvivlsomme. Familien Stephansen overtog driften af kroen i 1936 og fik gjort den til et populært sted for folkelige arrangementer som foreningsmøder, baller, dilettanter, juletræsfester m.m. Under Besættelsen dannede kroen ramme om mange nationale møder, bl.a. alsang. En del af arrangementerne var arrangeret af Rødovre og Omegns Gymnastikforening, der bl.a. engagerede Gunnar Lemvigh, Ib Schønberg, Christian Arhoff og Erika Voigt. Siden er Damhuskroen blevet kendt for sine enkeballer, kaldet Ladies Night. Kroens julefrokoster er også populære. Flere entertainere optræder jævnligt på kroen, bl.a. Monrad og Rislund.
Lettere at komme til Damhuskroen med appen!