Fortsæt til primært indhold

Vej til Danehofskolen i Nyborg med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Danehofskolen?

  De nærmeste stationer til Danehofskolen er:

  • Danehofskolen Ank. (Nyborg Kommune) er 152 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Sprotoften (Nyborg Kommune) er 346 meter derfra, 5 minutters gang.
 • Hvilke Bus linjer standser nær Danehofskolen?

  Disse Bus linjer standser nær Danehofskolen: 1, 195, 831U.

 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Danehofskolen?

  Disse Jernbane linjer standser nær Danehofskolen: IC.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Danehofskolen i Nyborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Danehofskolen i Nyborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Danehofskolen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Danehofskolen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Danehofskolen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Danehofskolen Ank. (Nyborg Kommune); Sprotoften (Nyborg Kommune).

Du kan tage til Danehofskolen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1, 195, 831U Jernbane: IC

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Danehofskolen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Danehofskolen, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Nyborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Danehofskolen, Nyborg
Lettere at komme til Danehofskolen med appen!