Fortsæt til primært indhold

Vej til Danhotel i Lolland med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Danhotel fra de vigtigste steder i Lolland med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Danhotel

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Danhotel?

  De nærmeste stationer til Danhotel er:

  • Jernbanegade Rødbyhavn (Havnegade) er 233 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Færgevej er 696 meter derfra, 10 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Danhotel?

  Disse Bus linjer standser nær Danhotel: 720R, LILLA.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Danhotel i Lolland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Danhotel i Lolland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Danhotel på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Danhotel i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Danhotel? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Jernbanegade Rødbyhavn (Havnegade); Færgevej.

Du kan tage til Danhotel med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 720R, LILLA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Danhotel fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Danhotel, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Lolland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Danhotel, Lolland
Lettere at komme til Danhotel med appen!