Vej til Danmarks Cykelmuseum i Aalestrup med Bus?

Start
Slut
Søg
Danmarks Cykelmuseum, Aalestrup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Danmarks Cykelmuseum fra de vigtigste steder i Aalestrup med Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Danmarks Cykelmuseum - Bus: 59, 68, 960X.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Danmarks Cykelmuseum?

De nærmeste stationer til Danmarks Cykelmuseum er:

  • Aadiget (Aagade / Aalestrup) er 869 meter derfra, 12 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Danmarks Cykelmuseum?

Disse Bus linjer standser nær Danmarks Cykelmuseum: 59, 68, 960X.

Danmarks Cykelmuseum, Aalestrup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Danmarks Cykelmuseum i Aalestrup

Søger du vejvisning til Danmarks Cykelmuseum i Aalestrup, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus køreplaner til Danmarks Cykelmuseum. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Danmarks Cykelmuseum.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Danmarks Cykelmuseum: Aadiget (Aagade / Aalestrup).

Vælg Bus muligheder, du kan tage for at komme til Danmarks Cykelmuseum. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: 59, 68, 960X.

Er du ved at planlægge din retur fra Danmarks Cykelmuseum, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Danmarks Cykelmuseum, Aalestrup
Danmarks Cykelmuseum, Aalestrup Danmarks Cykelmuseum er et museum i Aalestrup, der behandler cyklernes tekniske udvikling. Det er indrettet i en bygning, der blev opført i 1921 som bolig for cykelfabrikken Jydens direktør. Fabrikken lukkede i 1962, og museet startede i 1974. Cykelsamlingen omfatter omkring 150 cykler fra træcyklen til nutidens modeller. Den ældste er en velocipede, der er bygget i Frankrig i 1865 og deltog i Frankrigs første cykelløb på 123 km fra Rouen til Paris i 1869. Den nyeste er fremstillet i Indien i 2002. Cykelsamlingen er suppleret med cykeltilbehør gennem tiderne. Museet har også cykler med hjælpemotor og knallerter, hvoraf den ældste blev lavet i 1903. Desuden findes en omfattende samling af symaskiner fra 1850 og fremefter samt gamle radioapparater. I kælderen er indrettet bødkerværksted, fortrinsvis med materiale fra bødker P.C. Pedersen, der i starten af 1900-tallet drev forretning i Aalestrup. I kælderen findes også en lille samling af gamle skrivemaskiner. Museet har tit udlejet effekter til andre museer samt film- og teaterproduktioner.
Sådan kommer du til Danmarks Cykelmuseum med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Danmarks Cykelmuseum med appen!