Vej til Dejrø i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg
Dejrø, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Dejrø fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Dejrø

  • Færge Færge: Færge - ÆRØSKØBING - SVENDBORG

Spørgsmål & svar

Hvilke Færge linjer standser nær Dejrø?

Disse Færge linjer standser nær Dejrø: Færge - ÆRØSKØBING - SVENDBORG.

Dejrø, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Dejrø i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Dejrø i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Dejrø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Dejrø i realtid.

Du kan tage til Dejrø med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Færge: Færge - ÆRØSKØBING - SVENDBORG

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Dejrø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Dejrø, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Dejrø
Dejrø Dejrø (ærøsk dialekt Døjr) er en 0,2 kvadratkilometer stor ø mellem Urehoved og Ommelshoved i Nevrebugten ved Ærøskøbing. Den sydlige del af øen er forholdsvis lav med et rev, den midterste del er flad, mod nord og øst rejser øen sig til en højde af seks meter. ligger ud for Ærøskøbing, mellem Urehoved og Ommelshoved og lidt nord for Lilleø. På midten af øen findes et ferskvandshul. Øen er dækket af græs og med tjørnebuske som højeste vegetation. Der er ingen adgang i yngleperioden fra 1. marts til 15. juli. Udenfor yngleperioden drives der jagt. Øen benyttes i nutiden til sommergræsning for ungkreaturer. Fra Ærøskøbing bringer og henter kreaturbåden Yrsa ca. 20 kvier hvert forår og efterår.
Sådan kommer du til Dejrø med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Dejrø med appen!