Fortsæt til primært indhold

Vej til Dyssegård i Danmark med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Dyssegård?

  De nærmeste stationer til Dyssegård er:

  • Ørslev (Ørslevvej) er 564 meter derfra, 8 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Dyssegård?

  Disse Bus linjer standser nær Dyssegård: 661R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Dyssegård i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Dyssegård i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Dyssegård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Dyssegård i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Dyssegård? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ørslev (Ørslevvej).

Du kan tage til Dyssegård med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 661R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Dyssegård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Dyssegård, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Dyssegård

Nærmeste stationer til Dyssegård i Danmark

Lettere at komme til Dyssegård med appen!