Vej til Ebeltoft i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg
Ebeltoft, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Ebeltoft fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ebeltoft - Bus: Bus - 123.

Sådan kommer du til Ebeltoft af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Esbjerg Lufthavn 327 min
Bus - 4444
Bus - 912X912X
Bus - 123123

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ebeltoft?

De nærmeste stationer til Ebeltoft er:

  • Nørre Alle Skelhøjevej er 114 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Nørreport/Nørreallé er 346 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Ebeltoft C er 474 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Strandg.Høj Hotel Hvide er 598 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Strandg.Høj Åstedsminde er 761 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Ebeltoft?

Disse Bus linjer standser nær Ebeltoft: Bus - 123.

Ebeltoft, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ebeltoft i Danmark

Søger du vejvisning til Ebeltoft i Danmark, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus, Jernbane eller Færge køreplaner til Ebeltoft. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Ebeltoft.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Ebeltoft: Nørre Alle Skelhøjevej; Nørreport/Nørreallé; Ebeltoft C; Strandg.Høj Hotel Hvide; Strandg.Høj Åstedsminde.

Vælg Bus, Jernbane eller Færge muligheder, du kan tage for at komme til Ebeltoft. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: Bus - 123.

Er du ved at planlægge din retur fra Ebeltoft, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Ebeltoft
Ebeltoft Ebeltoft [ˈæ·bəlˌtɔft] (tidligere stavet Æbeltoft) ligger på Djursland i Østjylland. Byen er med sine 7.189 indbyggere (2019) den største by i Syddjurs Kommune. Ebeltoft ligger i Ebeltoft Sogn og hører til Region Midtjylland. Ebeltoft ligger på vestsiden af halvøen Hasnæs, og er den eneste østjyske havneby med en vestvendt havn. Byen er formodentlig anlagt omkring år 1200 med købstadsprivilegium fra 1302 og er et af Danmarks største rejsemål på grund af den gamle bydel og et farverigt butiks- og museumsliv (herunder bl.a. Farvergården, Fregatten Jylland og Glasmuseet), og den fordobler næsten sit indbyggertal i sommerferien.[kilde mangler] Nær byen ligger naturområdet Mols Bjerge samt mange badestrande med Blå Flag og mange sommerhuse. Molslinjen anløber byen med hurtigfærger til Sjællands Odde. Filmhøjskolen blev oprettet i 1993 på bakkerne nord for Ebeltoft med status af folkehøjskole. Forfatteren Troels Kløvedal har base i en lille by lidt uden for Ebeltoft. De seneste år har Ebeltoft mistet mange arbejdspladser, og bygger nu hovedsageligt sin økonomi på turismen, hvilket også medfører, at der de seneste år er fokuseret mere på turismen i byen[kilde mangler], og mange nye butikker er åbnet. Mange af Ebeltofts butikker er specialbutikker, som f.eks. livsstilsbutikker og et bolsjekogeri. Desuden finder man i og omkring byen Danmarks største koncentration af små studioglasværksteder.
Sådan kommer du til Ebeltoft med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Ebeltoft med appen!