Vej til Elbæk Efterskole i Gedved med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Elbæk Efterskole fra de vigtigste steder i Gedved med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Elbæk Efterskole - Bus: Bus - 306.

Sådan kommer du til Elbæk Efterskole af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Karup Lufthavn 253 min
Bus - 716716
Bus - 114114
Bus - 100100
Bus - 306306
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Elbæk Efterskole?

Disse Bus linjer standser nær Elbæk Efterskole: Bus - 306.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Elbæk Efterskole i Gedved

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Elbæk Efterskole i Gedved, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Elbæk Efterskole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Elbæk Efterskole i realtid.

Du kan tage til Elbæk Efterskole med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 306.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Elbæk Efterskole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Elbæk Efterskole, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Gedved, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Elbæk Efterskole, Gedved
Elbæk Efterskole, Gedved Elbæk Efterskole er en grundtvigsk efterskole i byen Elbæk (Gangsted Sogn) i den tidligere Gedved, nu Horsens Kommune. Efterskolen har ca. 145 elever og er ledet af forstanderparret Rasmus Clausen og Annette Støckel.
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Elbæk Efterskole med appen!