Vej til Ellested i Ørbæk med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg
Ellested, Ørbæk, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Ellested fra de vigtigste steder i Ørbæk med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ellested

  • Bus Bus: Bus - 711, Bus - 920

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Ellested?

Disse Bus linjer standser nær Ellested: Bus - 711, Bus - 920.

Ellested, Ørbæk, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ellested i Ørbæk

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ellested i Ørbæk, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ellested på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ellested i realtid.

Du kan tage til Ellested med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 711, Bus - 920

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ellested fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ellested, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Ørbæk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ellested, Ørbæk
Ellested, Ørbæk Ellested Sogn er et sogn i Nyborg Provsti (Fyens Stift). Sognet ligger i Nyborg Kommune. Indtil kommunalreformen i 2007 lå det i Ørbæk Kommune (Fyns Amt) og indtil kommunalreformen i 1970 lå det i Vindinge Herred (Svendborg Amt). I Ellested Sogn ligger Ellested Kirke. I Ellested Sogn findes flg. autoriserede stednavne: Ellested (bebyggelse) Fjellerup (bebyggelse, ejerlav) Kullerup (bebyggelse, ejerlav) Lindeskov (bebyggelse, ejerlav) Lykkesholm (ejerlav, landbrugsejendom) Magelund Huse (bebyggelse) Nederby (bebyggelse)
Sådan kommer du til Ellested med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Ellested med appen!