Vej til Eltang i Kolding med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Eltang, Kolding, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Eltang fra de vigtigste steder i Kolding med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Eltang - Bus: 106.

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Eltang?

Disse Bus linjer standser nær Eltang: 106.

Eltang, Kolding, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Eltang i Kolding

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Eltang i Kolding, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Eltang på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Eltang i realtid.

Du kan tage til Eltang med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 106.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Eltang fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Eltang, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Kolding, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Eltang, Kolding
Eltang, Kolding Eltang er en landsby nord for Kolding i Kolding Kommune. Eltang ligger i Eltang Sogn. Bebyggelsen nævnes første gang i 1231 og bestod i 1688 af 10 gårde. Flere gårde blev fjernet i forbindelse med anlæggelsen af den østjyske længdebane i 1866 - 1868. Den 9. januar 1644 stod slaget ved Eltang, svensk sejr over dansk hær. I 1720’erne blev der oprettet en rytterskole foran kirken af Frederik IV. Rytterskolen fungerede helt frem til 1920, hvor en ny blev bygget ved siden af. Den nye rytterskole blev revet ned i 1963, ved anlæggelsen af Eltang Centralskole. Den gamle rytterskoles bygninger findes i dag, som privat bolig. Bygninger er let at kende med tre skorstene og sandstenstavlen indmuret i facaden. Mellem Eltang og Gudsø ligger en gammel krigergrav fra 1849 Eltang Stenen er fundet på en mark nær Nørre Stenderup udenfor Eltang. Eltang har sin egen skole - Eltang Centralskole og en egen kirke. Eltang var stationsby på Fredericia-Vamdrup banen men blev nedlagt i 1965. Stationsbygningerne er nu nedrevet.
Sådan kommer du til Eltang med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Eltang med appen!