Vej til Eriks Hale i Danmark med Bus

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Eriks Hale fra de vigtigste steder i Danmark med Bus

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du efter vejvisning til Eriks Hale i Danmark, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Eriks Hale med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Eriks Hale - Bus: Bus - 790.

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Eriks Hale på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Eriks Hale på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Eriks Hale
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere