Vej til Espergærde Havn i Helsingør med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Espergærde Havn?

De nærmeste stationer til Espergærde Havn er:

  • Espergærde Havn (Strandvejen) er 128 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Egebæksvang Kirke (Strandvejen) er 313 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Espergærde Havn?

Disse Bus linjer standser nær Espergærde Havn: 388.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Espergærde Havn?

Disse Jernbane linjer standser nær Espergærde Havn: 029.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Espergærde Havn i Helsingør

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Espergærde Havn i Helsingør, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Espergærde Havn på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Espergærde Havn i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Espergærde Havn? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Espergærde Havn (Strandvejen); Egebæksvang Kirke (Strandvejen).

Du kan tage til Espergærde Havn med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 388 Jernbane: 029

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Espergærde Havn fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Espergærde Havn, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Helsingør, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Espergærde Havn, Helsingør
Lettere at komme til Espergærde Havn med appen!