Fortsæt til primært indhold

Vej til Esrum Kloster i Gribskov med Bus eller Jernbane?

Se Esrum Kloster, Gribskov, på kortet

Vejvisning til Esrum Kloster fra de vigtigste steder i Gribskov med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Esrum Kloster

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Esrum Kloster?

  De nærmeste stationer til Esrum Kloster er:

  • Esrum Skole (Hovedgaden) er 190 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Esrum Kloster?

  Disse Bus linjer standser nær Esrum Kloster: 390R.

  Flere detaljer

Se Esrum Kloster, Gribskov, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Esrum Kloster i Gribskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Esrum Kloster i Gribskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Esrum Kloster på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Esrum Kloster i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Esrum Kloster? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Esrum Skole (Hovedgaden).

Du kan tage til Esrum Kloster med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 390R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Esrum Kloster fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Esrum Kloster, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Gribskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Esrum Kloster, Gribskov
Esrum Kloster, Gribskov Esrum Kloster er et gammelt cistercienserkloster, der ligger ved Esrum nord for Esrum Sø i et landskab med skove og enge. Klosteret blev indviet til Jomfru Maria i 1151. Under ordenens ekspansion i 1100-tallet var klosteret spydspids i Skandinavien for udbredelsen af troen og for ordenen, idet Esrum Kloster snart blev moderkloster for flere klostre i Danmark og Nordtyskland. Cisterciensermunkene i Esrum blev den største jordbesidder i Nordsjælland i middelalderen. Efter en større restaurering åbnede det i 1997 for offentligheden. Ud over en udstilling om klosterliv og middelalder på klosteret og de mange medicinske urter i klosterhaven, afholdes der større markeder og festivaler bl.a. Esrum Middelalderdage, høstfestival, ølfestival og julemarked. Desuden kan man leje lokaler til konferencer og selskaber. I den hvælvede klosterkælder findes klosterbutikken med varer fra lokale producenter og europæiske klostre. I klosterkælderen afholdes også madarrangementer med fokus på lokalproduktion og sæson med referencer til middelalderren. Klostret er i dag en oplevelsesattraktion under navnet Esrum Kloster & Møllegård
Sådan kommer du til Esrum Kloster med offentlig transport – Om stedet

Nærmeste stationer til Esrum Kloster i Gribskov

Lettere at komme til Esrum Kloster med appen!