Vej til Farstrup i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Farstrup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Farstrup fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Farstrup

  • Bus Bus: Bus - 50

Sådan kommer du til Farstrup af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Aalborg Stadion 78 min
Bus - 1616
Bus - 5050
Fra Aalborg Universitet 91 min
Bus - 22
Bus - 5050

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Farstrup?

Disse Bus linjer standser nær Farstrup: Bus - 50.

Farstrup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Farstrup i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Farstrup i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Farstrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Farstrup i realtid.

Du kan tage til Farstrup med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 50

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Farstrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Farstrup, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Farstrup
Farstrup Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen. Farstrup er en landsby i det nordlige Himmerland med 450 indbyggere (2019), beliggende i Farstrup Sogn mellem Nibe (13 km. mod øst) og Løgstør (14 km. mod vest) og 4 kilometer syd for Staun. Den ligger i Region Nordjylland og hører til Aalborg Kommune. Farstrup Skole, Farstrup Kirke og Spiloppen er offentlige institutioner. Der er busforbindelser til Aalborg og Løgstør og skolebusforbindelse til omegnen. Byen rummer desuden dagligvarehandel, kraftvarmeværk, rideskole, tømrerforretning, juletræsgrosserer, forsamlingshus, vandværk, et rådgivende ingeniørfirma, sportshal og et autoværksted. En lægepraksis flyttede i 1999 til Nibe. Udover Staun er de nærmeste landsbyer Kølby, Barmer, Lundby og St. Ajstrup. En gren af Hærvejen krydsede i sin tid Limfjorden nord for Farstrup. Før 2007 var Farstrup den næststørste by i den nu nedlagte Nibe Kommune.
Sådan kommer du til Farstrup med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Farstrup med appen!