Vej til Farum i Farum med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Farum?

De nærmeste stationer til Farum er:

  • Farum St. er 263 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Krogvad (Stationsvej) er 293 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Farum?

Disse Bus linjer standser nær Farum: 334, 500S, 55E.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Farum?

Disse Jernbane linjer standser nær Farum: B, BX.

Farum, Farum, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Farum i Farum

Søger du vejvisning til Farum i Farum, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus eller Jernbane køreplaner til Farum. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Farum.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Farum: Farum St.; Krogvad (Stationsvej).

Vælg Bus eller Jernbane muligheder, du kan tage for at komme til Farum. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: 334, 500S, 55E; Jernbane: B, BX.

Er du ved at planlægge din retur fra Farum, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Farum, Farum
Farum, Farum Farum er en by i Nordsjælland med 20.372 indbyggere (2019) (inkl. Stavnsholt), beliggende i Furesø Kommune under Region Hovedstaden. Imellem søerne Farum Sø og Furesø går en nord-sydgående trafikkorridor med motorvej, landevej og jernbane, som til en vis grad deler byen i to dele (kaldet Farum Øst og Farum Vest), idet korridoren kun kan passeres via broer over motorvejen. I øst-vestlig retning går amtsvejen mellem Birkerød og Lynge-Slangerup-Frederikssund lige nord for den hidtidige bymæssige bebyggelse. Farum hører til Nordsjællands politikreds og hørte indtil 1970 til Ølstykke Herred. Farum Sogn hører til Farum Pastorat, Hillerød Provsti og Helsingør Stift. Byen lå indtil kommunalreformen 2007 i Farum Kommune.
Sådan kommer du til Farum med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Farum med appen!