Vej til Femø i Danmark med Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg
Femø, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Femø fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Femø

  • Færge Færge: Færge - FEMØ - KRAGENÆS

Spørgsmål & svar

Hvilke Færge linjer standser nær Femø?

Disse Færge linjer standser nær Femø: Færge - FEMØ - KRAGENÆS.

Femø, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Femø i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Femø i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Femø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Femø i realtid.

Du kan tage til Femø med Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Færge: Færge - FEMØ - KRAGENÆS

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Femø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Femø, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Femø
Femø Femø er en ø i Smålandsfarvandet nord for Lolland. Øen er en del af Lolland Kommune. Areal: 11,38 km². Indbyggere: 121 Højeste punkt: Issemosebjerg, 22 meter over havets overflade.Femø er med sit bakkede morænelandskab den mest kuperede af øerne i Smålandsfarvandet. Øen rummer med sine pilehegn og snoede veje mange naturoplevelser. Flere af øens offentlige stier blev renoveret i 2013 og giver rige muligheder for cykel- og spadsereture. Øen er delt i to af et meget lavtliggende inddæmmet område, Bækkenet, der delvist ligger under havets overflade. Fra øens vestside kan man se Storebæltsbroens pyloner, 53 kilometer væk. Fra nordspidsen kan man se den gamle Storstrømsbro, 30 kilometer borte. Øen har egen læge, købmand på havnen, smed, kro og kursuscenter. Femø har to byer: Nørreby og Sønderby. De mange gamle huse og et virvar af små stier er et af øens særkender. De to byer er stjerneudskiftede, og de mange levende pilehegn i skellene langs markerne er karakteristisk for Femø. Tidligere var frugtavl sammen med landbrug en vigtig beskæftigelse på øen, men i dag er landbrug det klart vigtigste erhverv. Hovedafgrøderne er korn, majs og sukkerroer. Derudover er der lidt vinavl. Femø er kendt for den årlige kvindelejr, der har været afholdt på øen siden 1971, og for Femø Jazzfestival, der første gang løb af stablen i 1970 og afholdes hvert år i starten af august. Desuden er der et sommerhusområde, kaldet udstykningen, på øens østside. På havnen ligger den lille dagligvarebutik Havnehøkeren. Der er færgeforbindelse til Femø fra Kragenæs på Lolland. Turen tager 50 minutter. Desuden er der en landingsbane for små fly, ved siden af Femø Kro. Femø Havn er flittigt benyttet af lystsejlere i sommerhalvåret.
Sådan kommer du til Femø med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Femø med appen!