Vej til Fiskebæk i Værløse med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Fiskebæk fra de vigtigste steder i Værløse med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Fiskebæk

  • Bus Bus: Bus - 500S
  • Jernbane Jernbane: Jernbane - A

Sådan kommer du til Fiskebæk af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Andelslandsbyen Nyvang 574 min
Gå
Bus - 540540
Bus - 240240
Bus - 123123
Bus - 500S500S
Fra Korsør Flyveplads 352 min
Gå
Bus - 901901
Bus - 234234
Bus - 240240
Bus - 123123
Bus - 500S500S

Sådan kommer du til Fiskebæk af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Aalborg University, Institut For Arkitektur & Design 355 min
Gå
Jernbane - ICLICL
Jernbane - B
Jernbane - A
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Fiskebæk?

Disse Bus linjer standser nær Fiskebæk: Bus - 500S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Fiskebæk?

Disse Jernbane linjer standser nær Fiskebæk: Jernbane - A.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Fiskebæk i Værløse

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Fiskebæk i Værløse, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Fiskebæk på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Fiskebæk i realtid.

Du kan tage til Fiskebæk med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 500S Jernbane: Jernbane - A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Fiskebæk fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Fiskebæk, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Værløse, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Fiskebæk, Værløse
Fiskebæk, Værløse Fiskebæk er navnet på et smalt stykke land imellem Farum Sø og Furesø samt vandløbet, der forbinder disse søer. Området har navn efter Fiskebækken, der er den gamle betegnelse for Mølleåens løb mellem de to søer. Navnet, der kommer fra det gamle danske ord fiskibækk med betydningen "bæk med godt fiskeri", findes adskillige andre steder i Danmark. Navnet optræder første gang i en skriftlig kilde i Roskildebispens Jordebog fra 1372, som findes på universitetsbiblioteket i Uppsala.Omkring 1894 blev der anlagt et jernbanespor langs Fiskebækken, idet udflugtsbåden "Svanen", der sejlede på Farum Sø, Furesø, Vejlesø, Bagsværd Sø og Lyngby Sø, var en amfibiebåd forsynet med hjul, så den kunne "sejle over land" og passere mellem Farum Sø og Furesø.På den tidligere Slangerupbane blev Furesø trinbræt etableret i Fiskebæk fra 22. maj 1932, men allerede fra 1910 havde en del søndags- og udflugtstog gjort holdt der, fordi Fiskebæk Hotel, der lå på stedet fra 1897-1968, var et populært udflugtsmål. Trinbrættet blev nedlagt 23. maj 1971. Området er nu præget af at være en trafikkorridor, hvor S-togslinjen til Farum og landevejen fra Bagsværd (Frederiksborgvej, tidligere Fiskebækvej) til Farum og videre nordpå passerer. Desuden føres Hillerødmotorvejen fra København til Helsinge gennem Fiskebæk på to adskilte broer, som under et kaldes Fiskebækbroen. Først i andet forsøg fik man bygget en bro, der kunne holde, idet et af broafsnittene på den første bro styrtede sammen 8. februar 1972, kort før motorvejen skulle have været åbnet.
Lettere at komme til Fiskebæk med appen!