Vej til Fjelsø i Aalestrup med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg
Fjelsø, Aalestrup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Fjelsø fra de vigtigste steder i Aalestrup med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Fjelsø

  • Bus Bus: Bus - 67, Bus - 68

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Fjelsø?

Disse Bus linjer standser nær Fjelsø: Bus - 67, Bus - 68.

Fjelsø, Aalestrup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Fjelsø i Aalestrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Fjelsø i Aalestrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Fjelsø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Fjelsø i realtid.

Du kan tage til Fjelsø med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 67, Bus - 68

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Fjelsø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Fjelsø, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Aalestrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Fjelsø, Aalestrup
Fjelsø, Aalestrup Fjelsø er en landsby i Himmerland med 200 indbyggere (2019), beliggende i Fjelsø Sogn. Landsbyen hører til Vesthimmerlands Kommune og ligger i Region Nordjylland. Fjelsø domineres af en sø midt i byen, som er gjort tilgængelig fra alle sider ved hjælp af de lokales frivillige arbejdskraft. Nær byen ligger Steensbækgaard, hvor folketingsmedlem (Venstre) og fhv. borgmester (Aalestrup Kommune) Per Bisgaard er født og opvokset. I Fjelsø ligger Fjelsø Kirke, og byen har egen skole (omdannet til friskole) og en integreret institution – Mariehønen – for børn fra 3 til 10 år. Mange vil genkende Fjelsø fra de mange vognmandsforretninger i byen, bl.a. Børge Møller. Indtil kommunalreformen i 2007 lå Fjelsø i Aalestrup Kommune, Viborg Amt.
Sådan kommer du til Fjelsø med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Fjelsø med appen!