Vej til Frihedens Butikscenter i Hvidovre med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Frihedens Butikscenter?

De nærmeste stationer til Frihedens Butikscenter er:

  • Koralvej (Strandmarksvej) er 147 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Friheden St. er 255 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Frihedens Butikscenter?

Disse Bus linjer standser nær Frihedens Butikscenter: 139, 200S, 4A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Frihedens Butikscenter?

Disse Jernbane linjer standser nær Frihedens Butikscenter: A.

Frihedens Butikscenter, Hvidovre, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Frihedens Butikscenter i Hvidovre

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Frihedens Butikscenter i Hvidovre, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Frihedens Butikscenter på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Frihedens Butikscenter i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Frihedens Butikscenter? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Koralvej (Strandmarksvej); Friheden St..

Du kan tage til Frihedens Butikscenter med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 139, 200S, 4A Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Frihedens Butikscenter fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Frihedens Butikscenter, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Hvidovre, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Frihedens Butikscenter, Hvidovre
Frihedens Butikscenter, Hvidovre Frihedens Butikscenter ligger i det sydlige Hvidovre og er et relativt stort butikscenter med mange forskellige butikker. Butikscentret har et salgsareal på 12.500 kvadratmeter. Det blev opført i 1970'erne og husede bl.a. den allerførste ISO. Omkring 2000 blev centret moderniseret og kraftigt udvidet. Det betyder, at centret i dag indeholder de to store detailkæder SuperBest og Føtex og mange mindre butikker. I Frihedens Butikscenter kan man få stort set alt i de to supermarkeder og i de mange specialforretninger. Der er både tøj, legetøj, kæledyr, banker, posthus, elektronik, beværtninger og såmænd også det lokale bibliotek: Frihedens Bibliotek.
Sådan kommer du til Frihedens Butikscenter med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Frihedens Butikscenter med appen!