Vej til Frydendal i Aabenraa med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Frydendal?

De nærmeste stationer til Frydendal er:

  • Gamle Kongevej V Knapløkke er 794 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Frydendal?

Disse Bus linjer standser nær Frydendal: 1, 123, 2, 900X.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Frydendal i Aabenraa

Mangler du vejvisning til Frydendal i Aabenraa, Danmark?

Det er nemt med Moovit. Du indtaster bare din adresse i Moovits rutefinder for at få live vejvisning, ankomsttider, opdaterede køreplaner og et kort, du kan bruge til at finde vej.

Download Moovit Appen for at se alle de gader og stationer, der ligger tættest på Frydendal. Søger du efter en bestemt transitmulighed til at få dig dertil? Bus eller Jernbane og andre muligheder er transitmuligheder, der kan bringe dig til Frydendal. Her er en liste over linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: 1, 123, 2, 900X.

Søger du alternative stoppesteder eller stationer? Vælg fra følgende liste af stoppesteder og stationer, der ligger tættest på Frydendal: Gamle Kongevej V Knapløkke.

Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bustid og togtid. Over 460 millioner brugere verden over, herunder passagerer i Aabenraa, stoler på Moovit til at opfylde deres offentlige transport behov. Prøv den og se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste offentlige transport apper på markedet.

Frydendal, Aabenraa
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Frydendal med appen!