Vej til Fuglsang Kunstmuseum i Danmark med Jernbane eller Bus

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Fuglsang Kunstmuseum fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane eller Bus

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du vejvisning til Fuglsang Kunstmuseum i Danmark, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Jernbane eller Bus køreplaner til Fuglsang Kunstmuseum. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Fuglsang Kunstmuseum.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Fuglsang Kunstmuseum: Fuglsang (Nystedvej).

Vælg Jernbane eller Bus muligheder, du kan tage for at komme til Fuglsang Kunstmuseum. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Jernbane: Jernbane - 710R; Bus: Bus - 730.

Er du ved at planlægge din retur fra Fuglsang Kunstmuseum, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Fuglsang Kunstmuseum
Fuglsang Kunstmuseum Fuglsang Kunstmuseum er det eneste bredt dækkende kunstmuseum på Lolland-Falster og Sydsjælland. Museet ligger i tilknytning til herresædet Fuglsang, midtvejs mellem Nykøbing F og Nysted. Museet rummer dansk kunst, malerier og skulpturer, fra slutningen af 1700-tallet til i dag. Hovedvægten ligger på perioden 1900-1950. Derudover ejer museet en stor samling af tegninger, akvareller og grafiske arbejder, primært fra det 20. århundrede. Værker af kunstnere med biografisk tilhørsforhold til museets hjemegn eller kunst, der viser motiver herfra udgør et særligt arbejdsfelt for Fuglsang Kunstmuseum. Museet laver skiftende ophængninger af egne værker og viser desuden forskellige særudstillinger.
Sådan kommer du til Fuglsang Kunstmuseum med offentlig transport – Om stedet
Folk søger også efter
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere