Vej til Gammel Tølløse i Tølløse med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Gammel Tølløse?

De nærmeste stationer til Gammel Tølløse er:

  • Gammel Tølløse (Tølløsevej) er 51 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Kildedamsskolen, Tølløse (Tølløsevej) er 935 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Gammel Tølløse?

Disse Bus linjer standser nær Gammel Tølløse: 530.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Gammel Tølløse?

Disse Jernbane linjer standser nær Gammel Tølløse: 410, RE.

Gammel Tølløse, Tølløse, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Gammel Tølløse i Tølløse

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Gammel Tølløse i Tølløse, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Gammel Tølløse på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Gammel Tølløse i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Gammel Tølløse? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Gammel Tølløse (Tølløsevej); Kildedamsskolen.

Du kan tage til Gammel Tølløse med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 530 Jernbane: 410, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Gammel Tølløse fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Gammel Tølløse, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Tølløse, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Gammel Tølløse, Tølløse
Gammel Tølløse, Tølløse Gammel Tølløse er en landsby på Nordvestsjælland med 274 indbyggere (2019). Gammel Tølløse ligger i i Tølløse Sogn og er den oprindelige bebyggelse to kilometer vest for stationsbyen Tølløse og 14 kilometer syd for Holbæk. Landsbyen tilhører Holbæk Kommune og er beliggende i Region Sjælland. Tølløse Kirke ligger i landsbyen.
Sådan kommer du til Gammel Tølløse med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Gammel Tølløse med appen!