Vej til Gearhallen i Valby, København med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Gearhallen?

De nærmeste stationer til Gearhallen er:

  • Peder Hjorts Vej (Vigerslev Allé) er 143 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Kirsten Walthers Vej (Gammel Køge Landevej) er 370 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Gearhallen?

Disse Bus linjer standser nær Gearhallen: 10, 133, 1A, 4A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Gearhallen?

Disse Jernbane linjer standser nær Gearhallen: A, B, C, H.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Gearhallen i Valby, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Gearhallen i Valby, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Gearhallen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Gearhallen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Gearhallen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Peder Hjorts Vej (Vigerslev Allé); Kirsten Walthers Vej (Gammel Køge Landevej).

Du kan tage til Gearhallen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 10, 133, 1A, 4A Jernbane: A, B, C, H

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Gearhallen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Gearhallen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Valby, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Gearhallen, Valby, København
Lettere at komme til Gearhallen med appen!