Vej til Gladsaxe i Søborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Gladsaxe?

De nærmeste stationer til Gladsaxe er:

  • Gladsaxe Trafikplads (Gladsaxe Ringvej) er 471 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Gladsaxe Kirke (Provst Bentzons Vej) er 505 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Gladsaxe Kirke (Gladsaxe Møllevej) er 520 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Gladsaxe?

Disse Bus linjer standser nær Gladsaxe: 164, 200S, 250S, 300S, 30E.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Gladsaxe?

Disse Jernbane linjer standser nær Gladsaxe: B, C.

Gladsaxe, Søborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Gladsaxe i Søborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Gladsaxe i Søborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Gladsaxe på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Gladsaxe i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Gladsaxe? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Gladsaxe Trafikplads (Gladsaxe Ringvej); Gladsaxe Kirke (Provst Bentzons Vej); Gladsaxe Kirke (Gladsaxe Møllevej).

Du kan tage til Gladsaxe med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 164, 200S, 250S, 300S, 30E Jernbane: B, C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Gladsaxe fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Gladsaxe, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Søborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Gladsaxe, Søborg
Gladsaxe, Søborg For alternative betydninger, se Gladsaxe (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Gladsaxe) Denne artikel handler om bydelen Gladsaxe. Ordet Gladsaxe bruges ofte også som en kort betegnelse for Gladsaxe Kommune.Gladsaxe er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende i Gladsaxe Kommune. Hele kommunen har 69.681 indbyggere (2019).
Sådan kommer du til Gladsaxe med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Gladsaxe med appen!