Vej til Golden House i Greve med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Golden House?

De nærmeste stationer til Golden House er:

  • Mosede Center (Mosede Parkvej) er 157 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Golden House?

Disse Bus linjer standser nær Golden House: 224, 225.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Golden House?

Disse Jernbane linjer standser nær Golden House: A, E.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Golden House i Greve

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Golden House i Greve, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Golden House på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Golden House i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Golden House? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Mosede Center (Mosede Parkvej).

Du kan tage til Golden House med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 224, 225 Jernbane: A, E

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Golden House fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Golden House, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Greve, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Golden House, Greve

Nærmeste stationer til Golden House i Greve

Lettere at komme til Golden House med appen!