Fortsæt til primært indhold

Vej til Gosp i Skodsborg med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Gosp?

  De nærmeste stationer til Gosp er:

  • Skodsborgvej (Skodsborg Strandvej) er 60 meter derfra, 1 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Gosp?

  Disse Bus linjer standser nær Gosp: 388, 40E.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Gosp?

  Disse Jernbane linjer standser nær Gosp: 029.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Gosp i Skodsborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Gosp i Skodsborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Gosp på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Gosp i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Gosp? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skodsborgvej (Skodsborg Strandvej).

Du kan tage til Gosp med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 388, 40E Jernbane: 029

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Gosp fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Gosp, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Skodsborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Gosp, Skodsborg

Nærmeste stationer til Gosp i Skodsborg

Lettere at komme til Gosp med appen!