Fortsæt til primært indhold

Vej til Græsted Kro i Gribskov med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Græsted Kro?

  De nærmeste stationer til Græsted Kro er:

  • Græsted Torv (Hovedgaden) er 75 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Græsted St. er 988 meter derfra, 13 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Græsted Kro?

  Disse Bus linjer standser nær Græsted Kro: 363, 390R.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Græsted Kro?

  Disse Jernbane linjer standser nær Græsted Kro: 950R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Græsted Kro i Gribskov

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Græsted Kro i Gribskov, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Græsted Kro på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Græsted Kro i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Græsted Kro? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Græsted Torv (Hovedgaden); Græsted St..

Du kan tage til Græsted Kro med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 363, 390R Jernbane: 950R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Græsted Kro fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Græsted Kro, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Gribskov, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Græsted Kro, Gribskov
Lettere at komme til Græsted Kro med appen!