Vej til Grenå i Danmark med Bus, Bybane, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg
Grenå, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Grenå fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Bybane, Jernbane eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Grenå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Grenå?

De nærmeste stationer til Grenå er:

  • De Lichtenbergs Vej (Norddjurs Kom) er 929 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Grenå?

Disse Bus linjer standser nær Grenå: 122, 214.

Grenå, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Grenå i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Grenå i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Grenå på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Grenå i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Grenå? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted De Lichtenbergs Vej (Norddjurs Kom).

Du kan tage til Grenå med Bus, Bybane, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 122, 214

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Grenå fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Grenå, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Grenå
Grenå Grenaa eller Grenå er en havneby og købstad i Østjylland med 14.437 indbyggere (2019). Byen er Djurslands største by og har en havn med færgeruter til Anholt i Kattegat og den hallandske by Varberg i Sverige. Byen er desuden også den østligste by i Jylland. Fra Grenaa er der ca. 18 kilometer til Bønnerup Strand, 31 kilometer til Ebeltoft, 34 kilometer til Rønde, 55 kilometer til Randers og ca. 60 kilometer til Aarhus. Den er gammel købstad og naturligt handelscenter for det østlige Djursland. De ældste bydele ligger omkring Skt. Gertruds Kirke, og udgør centrum for byen. Udvikling har imidlertid betydet at omkringliggende landsbyer er blevet en del af det større byområde, hvilket betyder at områderne Åstrup, Dolmer, Bredstrup, Hessel, Fuglsang, Grenaa Havn og Grenaa Strand i dag er en integreret del af byen. Grenaa var indtil kommunalreformen i 2007 en del af Grenaa Kommune, hvorefter byen kom med i Norddjurs kommune, der hører under Region Midtjylland. Byen er hovedby i Norddjurs Kommune, og var i 2015 Danmarks 46. største by.
Sådan kommer du til Grenå med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Grenå med appen!