Vej til Greve Landsby i Greve med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Greve Landsby, Greve, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Greve Landsby fra de vigtigste steder i Greve med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Greve Landsby

Sådan kommer du til Greve Landsby af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Høje Taastrup st., Taastrup 99 min
Jernbane - RE
RE
Jernbane - E
Gå
Fra Stændertorvet, Roskilde 96 min
Gå
Jernbane - RE
RE
Jernbane - E
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Greve Landsby?

De nærmeste stationer til Greve Landsby er:

  • Grevetoften (Greve Bygade) er 229 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Greve Museum (Greve Landevej) er 465 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Greve Landsby?

Disse Bus linjer standser nær Greve Landsby: 120, 600S.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Greve Landsby?

Disse Jernbane linjer standser nær Greve Landsby: E.

Greve Landsby, Greve, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Greve Landsby i Greve

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Greve Landsby i Greve, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Greve Landsby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Greve Landsby i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Greve Landsby? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Grevetoften (Greve Bygade); Greve Museum (Greve Landevej).

Du kan tage til Greve Landsby med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 120, 600S Jernbane: E

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Greve Landsby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Greve Landsby, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Greve, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Greve Landsby, Greve
Greve Landsby, Greve Ikke at forveksle med Greve Strand. For alternative betydninger, se Greve.Greve er en lille by på Østsjælland med 702 indbyggere (2019). Navnet "Greve" kommer af det olddanske ord gryfia som betyder "fordybning". Greve nævnes første gang i 1285. Byen ligger tæt ved Greve Strand i Greve Kommune, Region Sjælland. Greve Landsby er en forte-rækkeby, der omtales første gang omkring 1285. I den gamle landsbykerne er der bevaret visse spor fra tiden før udskiftningen i 1799. Det drejer sig om strukturen i byens op- bygning omkring åen, engen og forten samt kirken og præstegård fra ca. 1790. Gårdene ligger desuden på deres gamle pladser. Fra tiden efter udskiftningen er en gammel skolebygning og degnebolig bevaret. Fra andelstiden er bevaret et andelsmejeri. Forsamlingshuset er også bevaret. Bykernen viser god kontinuitet i udviklingen fra udskiftningen til 1940. I udkanten af byen ligger Greve Museum. Museet har til huse på Grevegaard som er en firlænget gård fra 1826. Her kan man få et indblik i Greve Kommunes kulturhistorie frem til det 20. århundrede, ligesom der er forskellige udstillinger af kunst og kunsthåndværk på museet. I den lille by findes desuden Greve Kirke og den tilhørende præstegård der blev benyttet til den populære julefilm Nøddebo Præstegård (1974).
Sådan kommer du til Greve Landsby med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Greve Landsby med appen!