Vej til Grundfos i Bjerringbro med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Grundfos, Bjerringbro, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Grundfos fra de vigtigste steder i Bjerringbro med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Grundfos - Bus: 73, 770, 775; Jernbane: RA.

Sådan kommer du til Grundfos af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Den Gamle By, Århus 95 min
Gå
Jernbane - RARA
Gå
Fra Viborg Rutebilstation, Viborg 49 min
Jernbane - RARA
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Grundfos?

Disse Bus linjer standser nær Grundfos: 73, 770, 775.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Grundfos?

Disse Jernbane linjer standser nær Grundfos: RA.

Grundfos, Bjerringbro, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Grundfos i Bjerringbro

Søger du vejvisning til Grundfos i Bjerringbro, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus eller Jernbane køreplaner til Grundfos. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Grundfos.

Vælg Bus eller Jernbane muligheder, du kan tage for at komme til Grundfos. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: 73, 770, 775; Jernbane: RA.

Er du ved at planlægge din retur fra Grundfos, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Grundfos, Bjerringbro
Grundfos, Bjerringbro Grundfos er en danskejet international virksomhed, der med en andel på omkring 50% af verdensmarkedet indenfor cirkulationspumper er verdens største producent af pumper. Hovedsædet er placeret i Bjerringbro ved Viborg. Den omsætter for 21,16 mia. kr. (2011) og beskæftiger 17.481 medarbejdere over hele verden, fordelt på mere end 80 selskaber i 45 lande. Årligt produceres over 16 mio. enheder. Virksomhedens væsentligste produktgrupper er cirkulationspumper, dykpumper og centrifugalpumper. Inden for disse produktgrupper dækker Grundfos omkring halvdelen af verdensmarkedet. Grundfos blev grundlagt i 1945 af Poul Due Jensen under navnet Bjerringbro Pressestøberi og Maskinfabrik. I 1967 skiftede firmaet navn til Grundfos. Poul Due Jensens Fond blev etableret som selvstændig erhvervsdrivende fond i 1975, og den ejer i dag 87,6% af virksomheden, medarbejderne 1,8% og stifterens familie de resterende 10,6% af Grundfos Holdning. Fondens formål er at konsolidere og udbygge det økonomiske fundament for Grundfos-gruppens fortsatte udvikling. Fundatsen fastslår således, at fondens udbytte udelukkende må anvendes til geninvestering i Grundfos-selskaberne. Grundfos Holdning er hovedaktionær i alle Grundfos-selskaberne. De danske selskaber i koncernen er salgsselskabet Grundfos DK A/S, produktionsvirksomheden Grundfos A/S og Grundfos GMA (Grundfos Management). Størstedelen af aktiviteterne foregår i Bjerringbro, men selskabet har også afdelinger i Aalestrup, Langå, Årslev, Brøndby og Farum. Poul Due Jensens søn, Niels Due Jensen, overtog posten som koncernchef for Grundfos i 1978 og har siden 2003 fungeret som koncernbestyrelsesformand. Carsten Bjerg overtog jobbet som koncernchef i marts 2007, efter forgængeren Jens Jørgen Madsen, og har fungeret som sådan indtil foråret 2014. Per 1. August 2014 er Mads Nipper ny koncerndirektør i Grundfos.
Sådan kommer du til Grundfos med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Grundfos med appen!