Fortsæt til primært indhold

Vej til Grundfos i Viborg med Bus eller Jernbane?

Grundfos kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Grundfos fra de vigtigste steder i Viborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Grundfos

Sådan kommer du til Grundfos af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Grundfos?

  De nærmeste stationer til Grundfos er:

  • Grundfos Øst (Viborg Kom) er 256 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Grundfos?

  Disse Bus linjer standser nær Grundfos: 73, 775.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Grundfos?

  Disse Jernbane linjer standser nær Grundfos: RA.

  Flere detaljer
Grundfos kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Grundfos i Viborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Grundfos i Viborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Grundfos på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Grundfos i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Grundfos? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Grundfos Øst (Viborg Kom).

Du kan tage til Grundfos med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 73, 775 Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Grundfos fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Grundfos, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Viborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Grundfos, Viborg
Grundfos, Viborg Grundfos er en danskejet international virksomhed, der med en andel på omkring 50% af verdensmarkedet indenfor cirkulationspumper er verdens største producent af pumper. Hovedsædet er placeret i Bjerringbro ved Viborg. Den omsætter for 21,16 mia. kr. (2011) og beskæftiger 17.481 medarbejdere over hele verden, fordelt på mere end 80 selskaber i 45 lande. Årligt produceres over 16 mio. enheder. Virksomhedens væsentligste produktgrupper er cirkulationspumper, dykpumper og centrifugalpumper. Inden for disse produktgrupper dækker Grundfos omkring halvdelen af verdensmarkedet. Grundfos blev grundlagt i 1945 af Poul Due Jensen under navnet Bjerringbro Pressestøberi og Maskinfabrik. I 1967 skiftede firmaet navn til Grundfos. Poul Due Jensens Fond blev etableret som selvstændig erhvervsdrivende fond i 1975, og den ejer i dag 87,6% af virksomheden, medarbejderne 1,8% og stifterens familie de resterende 10,6% af Grundfos Holdning. Fondens formål er at konsolidere og udbygge det økonomiske fundament for Grundfos-gruppens fortsatte udvikling. Fundatsen fastslår således, at fondens udbytte udelukkende må anvendes til geninvestering i Grundfos-selskaberne. Grundfos Holdning er hovedaktionær i alle Grundfos-selskaberne. De danske selskaber i koncernen er salgsselskabet Grundfos DK A/S, produktionsvirksomheden Grundfos A/S og Grundfos GMA (Grundfos Management). Størstedelen af aktiviteterne foregår i Bjerringbro, men selskabet har også afdelinger i Aalestrup, Langå, Årslev, Brøndby og Farum. Poul Due Jensens søn, Niels Due Jensen, overtog posten som koncernchef for Grundfos i 1978 og har siden 2003 fungeret som koncernbestyrelsesformand. Carsten Bjerg overtog jobbet som koncernchef i marts 2007, efter forgængeren Jens Jørgen Madsen, og har fungeret som sådan indtil foråret 2014. Per 1. August 2014 er Mads Nipper ny koncerndirektør i Grundfos.
Sådan kommer du til Grundfos med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Grundfos med appen!