Vej til Høje Gladsaxe Centret i Søborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Høje Gladsaxe Centret?

De nærmeste stationer til Høje Gladsaxe Centret er:

  • Høje Gladsaxe (Gladsaxevej) er 189 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Høje Gladsaxe Isbanevej (Isbanevej) er 501 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Høje Gladsaxe Centret?

Disse Bus linjer standser nær Høje Gladsaxe Centret: 164, 166, 4A, 68.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Høje Gladsaxe Centret?

Disse Jernbane linjer standser nær Høje Gladsaxe Centret: B, C.

Høje Gladsaxe Centret, Søborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Høje Gladsaxe Centret i Søborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Høje Gladsaxe Centret i Søborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Høje Gladsaxe Centret på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Høje Gladsaxe Centret i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Høje Gladsaxe Centret? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Høje Gladsaxe (Gladsaxevej); Høje Gladsaxe Isbanevej (Isbanevej).

Du kan tage til Høje Gladsaxe Centret med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 164, 166, 4A, 68 Jernbane: B, C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Høje Gladsaxe Centret fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Høje Gladsaxe Centret, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Søborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Høje Gladsaxe Centret, Søborg
Høje Gladsaxe Centret, Søborg Høje Gladsaxe Center er et butikscenter i Gladsaxe Kommune. Butikscenteret, der havde et butiksareal på 7.500 kvadratmeter, blev bygget i forbindelse med opførelsen af boligkomplekset Høje Gladsaxe, og var tidligere ejet og drevet af Fællesdriften for Høje Gladsaxe. Centeret blev i 1994 adskilt fra det øvrige byggeri og solgt og er siden slutningen af 2015 ejet af Høje Gladsaxe Center ApS.Fra ca. 2007-2008 er butikscenteret planlagt til at være udvidet til 15.000 kvadratmeter.I øjeblikket (2016) har Høje Gladsaxe Center fire boksbutikker, Lidl, Netto, Jysk og My Home, nogle få mindre butikker og Høje Gladsaxe Bibliotek. Desuden udlejes underetagen til bl.a. lager. I 2016 startede en gennemgribende renovering, så stedet bliver mere attraktivt. Bl.a. er belysningen væsentligt forbedret, ligesom der i samarbejde med Gladsaxe Kommune arbejdes på en generel forskønnelse af udenomsarealerne, hvor man også søger at indtænke det grønne område, Gyngemosepark, som ligger syd for centret.
Sådan kommer du til Høje Gladsaxe Centret med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Høje Gladsaxe Centret med appen!