Vej til Hald Ege i Viborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Hald Ege, Viborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Hald Ege fra de vigtigste steder i Viborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hald Ege

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Hald Ege?

De nærmeste stationer til Hald Ege er:

  • Hald Ege (Viborg Kom) er 262 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Hald Ege?

Disse Bus linjer standser nær Hald Ege: 53, 711, 712.

Hald Ege, Viborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Hald Ege i Viborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hald Ege i Viborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hald Ege på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hald Ege i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hald Ege? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Hald Ege (Viborg Kom).

Du kan tage til Hald Ege med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 53, 711, 712

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hald Ege fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hald Ege, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Viborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hald Ege, Viborg
Hald Ege, Viborg Hald Ege er Viborgs sydligste bydel. Bydelen var indtil 1. januar 2012 et mindre byområde i Midtjylland med 1.332 indbyggere (2011) , beliggende få hundrede meter sydvest for Viborg i Dollerup Sogn. Hald Ege fungerer i realiteten som satellitby til Viborg. Bydelen hører til Viborg Kommune og ligger i Region Midtjylland.
Sådan kommer du til Hald Ege med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Hald Ege med appen!