Vej til Haldum Kirke i Hinnerup med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg
Haldum Kirke, Hinnerup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Haldum Kirke fra de vigtigste steder i Hinnerup med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Haldum Kirke - Bus: Bus - 115, Bus - 200; Jernbane: Jernbane - RA.

Sådan kommer du til Haldum Kirke af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Barsten 723 min
Bus - 11
Bus - 900X900X
Bus - 4343
Bus - 912X912X
Bus - 200200
Gå

Sådan kommer du til Haldum Kirke af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum 209 min
Gå
Jernbane - ICLICL
Jernbane - RARA
Gå
Fra Barsten 264 min
Gå
Jernbane - ICLICL
Jernbane - ICIC
Jernbane - RARA
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Haldum Kirke?

De nærmeste stationer til Haldum Kirke er:

  • Haldum (Hinnerup) er 143 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Haldum Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Haldum Kirke: Bus - 115, Bus - 200.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Haldum Kirke?

Disse Jernbane linjer standser nær Haldum Kirke: Jernbane - RA.

Haldum Kirke, Hinnerup, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Haldum Kirke i Hinnerup

Søger du vejvisning til Haldum Kirke i Hinnerup, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus, Jernbane eller Færge køreplaner til Haldum Kirke. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Haldum Kirke.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Haldum Kirke: Haldum (Hinnerup).

Vælg Bus, Jernbane eller Færge muligheder, du kan tage for at komme til Haldum Kirke. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: Bus - 115, Bus - 200; Jernbane: Jernbane - RA.

Er du ved at planlægge din retur fra Haldum Kirke, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Haldum Kirke, Hinnerup
Haldum Kirke, Hinnerup Haldum Kirke ligger i Haldum Sogn, Sabro Herred i Østjylland. Kor og skib er opført i romansk tid af frådstens og limstenskvadre, murværket har hjørnelisener og øverst rundbuefriser på små konsoller. Begge de rundbuede døre er bevaret i tilmuret tilstand, flere rundbuevinduer er bevaret. Tårnet er opført i sengotisk tid af munkesten. Kirken har hørt under grevskabet Frijsenborg, som har haft 25 af områdets kirker under sig, ud over Haldum kan nævnes Foldby Kirke, Over Hadsten Kirke, Skjød Kirke, Vitten Kirke og Lyngå Kirke, alle kirker bærer præg af tilhørsforholdet til Frijsenborg, især efter hovedistandsættelser i 1865, ved den lejlighed blev Haldums tårn skalmuret og fik skifertækket spir. Haldum kirke nævnes i aarhusbispen Peder Vognsens testamente dateret 14.november 1203. Peder Vognsen var af Hvideslægten og en velhavende mand, han overdrog kirkens indtægter til kannikkerne ved Århus Domkirke. Efter reformationen overtog kronen bispegodser og kirkegodser, den tidligere bispegård i Aarhus blev til Aarhusgård, hvor lensmand Peder Ebbesen Galt havde sit hovedsæde. I Jordebogen fra 1544 nævnes indtægterne fra Haldum kirke. Efter nederlaget til svenskerne i 1650'erne var statsgælden så stor, at der måtte gøres noget radikalt. Enevælden blev indført i 1661 og kronen realiserede en stor del af aktiverne, bl.a. kirker og kirkegods. I 1661 blev Haldum kirke skødet til Mogens Friis og fra 1672 var kirken en del af grevskabet Frijsenborg. Efter lensafløsningsloven i 1922 overgik Haldum kirke til selveje. I 1992 var det gamle orgel fra 1904 slidt op og et nyt skulle anskaffes. Man lagde sig fast på et 16-stemmers orgel fra Frobenius, men da pulpituret var for svagt til at bære dette orgel, måtte man også udskifte pulpituret, og da tårnrummet også trængte til en renovering, endte man med at vedtage en hovedistandsættelse af hele kirken i 1996-97.
Sådan kommer du til Haldum Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Haldum Kirke med appen!