Fortsæt til primært indhold

Vej til Halle Sø i Nørre-Snede med Bus eller Jernbane?

Halle Sø kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Halle Sø fra de vigtigste steder i Nørre-Snede med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Halle Sø

  • Bus Bus: Bus - 215

Sådan kommer du til Halle Sø af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Halle Sø?

    Disse Bus linjer standser nær Halle Sø: Bus - 215.

    Flere detaljer
Halle Sø kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Halle Sø i Nørre-Snede

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Halle Sø i Nørre-Snede, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Halle Sø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Halle Sø i realtid.

Du kan tage til Halle Sø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 215

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Halle Sø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Halle Sø, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Nørre-Snede, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Halle Sø, Nørre-Snede
Halle Sø, Nørre-Snede Halle Sø er en næringsrig sø på 31 ha og er forholdsvis lavvandet med en maksimumsdybde på 3,8 meter beliggende godt 5 km nordøst for Nørre Snede på grænsen mellem Ikast-Brande og Horsens Kommune. Den modtager hovedsagelig vand via Boest Bæk (den øvre del af Mattrup Å, der afvander Torup Sø. Ud over det algeholdige vand fra Torup Sø, er Halle Sø belastet af dyrkede arealer og dambrugsdrift. Den har udløb til Mattrup Å mod sydøst, og ca. en halv kilomerer vedere mod sydøst ligger, også ved åen, Stigsholm Sø Søen er en del af Natura 2000-område nr. 53 Sepstrup Sande, Vrads Sande, Velling Skov og Palsgård Skov, og er både habitatområde og fuglebeskyttelsesområde.
Sådan kommer du til Halle Sø med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Halle Sø med appen!