Fortsæt til primært indhold

Vej til Hans's Høj i Brædstrup med Bus eller Jernbane?

Hans's Høj kort

Vejvisning til Hans's Høj fra de vigtigste steder i Brædstrup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hans's Høj

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Hans's Høj?

    Disse Bus linjer standser nær Hans's Høj: 110, 502.

    Flere detaljer
Hans's Høj kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Hans's Høj i Brædstrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hans's Høj i Brædstrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hans's Høj på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hans's Høj i realtid.

Du kan tage til Hans's Høj med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 110, 502

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hans's Høj fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hans's Høj, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Brædstrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hans's Høj, Brædstrup

Nærmeste stationer til Hans's Høj i Brædstrup

Lettere at komme til Hans's Høj med appen!