Vej til Harboøre i Thyborøn-Harboøre med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Harboøre, Thyborøn-Harboøre, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Harboøre fra de vigtigste steder i Thyborøn-Harboøre med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Harboøre

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Harboøre?

De nærmeste stationer til Harboøre er:

  • Harboøre St. er 487 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Harboøre?

Disse Jernbane linjer standser nær Harboøre: 93TOG.

Harboøre, Thyborøn-Harboøre, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Harboøre i Thyborøn-Harboøre

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Harboøre i Thyborøn-Harboøre, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Harboøre på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Harboøre i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Harboøre? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Harboøre St..

Du kan tage til Harboøre med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: 93TOG

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Harboøre fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Harboøre, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Thyborøn-Harboøre, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Harboøre, Thyborøn-Harboøre
Harboøre, Thyborøn-Harboøre Harboøre eller Harboør er en stationsby i det nordlige Vestjylland med 1.454 indbyggere (2019), beliggende i Lemvig Kommune i Region Midtjylland. Harboøre befinder sig i et fladt område på grænsen mellem Harboøre Tange og det mere bakkede landskab mod Lemvig. Området er næsten omkranset af diger på alle sider, mod vest som værn mod Vesterhavet, mod øst som værn mod Nissum Bredning. Navnet forekommer i 1255 som Harthboøræ og stammer fra harbo (beboer i Hardsyssel) og ør (gruset strandbred). Det udtales på dialekt i dag Harbøe. Syd for den gamle grænse mellem Hardsyssel og Thy lå tilsvarende Harborøn (i dag Rønland) og nord for grænsen lå Thyborøn, som hørte til Thy. I byen ligger Harboøre Kirke, der er en nyromansk bygning opført i 1910 og centrum for Harboøre Sogn. Syd for kirken står Lilørestenen rejst til minde om 12 redningsfolk, der druknede under en redningsaktion i 1897. I byen findes desuden Harboøre Hotel, bygget i 1899 af Andreas Kartoft og beliggende nær Harboøre Station. Hotellet fungerede som populært ferie- og badehotel op gennem det 20. århundrede og drives fortsat i dag. Lidt vest for selve Harboøre by ligger Flyvholm Redningsstation, der nu fungerer som museum. I perioden 1847-1968 blev mere end 700 skibbrudne mennesker reddet af folkene på redningsstationen. Man kan bl.a. se en rednings-robåd fra 1922 på museet. Harboøre er stationsby på Vemb-Lemvig-Thyborøn Jernbane. Fra byen er der 11 kilometer til Thyborøn, knap 13 til Lemvig og knap 43 til Holstebro.
Sådan kommer du til Harboøre med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Harboøre i Thyborøn-Harboøre

Jernbane stationer tættest på Harboøre i Thyborøn-Harboøre

Lettere at komme til Harboøre med appen!