Vej til Harboøre i Thyborøn-Harboøre med Jernbane eller Bus

Start
Slut
Søg
Harboøre, Thyborøn-Harboøre, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Harboøre fra de vigtigste steder i Thyborøn-Harboøre med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Harboøre Jernbane: Jernbane - 93.

Sådan kommer du til Harboøre af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Aalborgtårnet 313 min
Gå
Jernbane - ICIC
Jernbane - RARA
Jernbane - RARA
Jernbane - 9393
Gå
Fra Gates A, Tårnby 433 min
Gå
Jernbane - 029029
Jernbane - ICLICL
Jernbane - ICLICL
Jernbane - RARA
Jernbane - 9393
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Harboøre?

Disse Jernbane linjer standser nær Harboøre: Jernbane - 93.

Harboøre, Thyborøn-Harboøre, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Harboøre i Thyborøn-Harboøre

Søger du vejvisning til Harboøre i Thyborøn-Harboøre, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Jernbane eller Bus køreplaner til Harboøre. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Harboøre.

Vælg Jernbane eller Bus muligheder, du kan tage for at komme til Harboøre. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Jernbane: Jernbane - 93.

Er du ved at planlægge din retur fra Harboøre, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Harboøre, Thyborøn-Harboøre
Harboøre, Thyborøn-Harboøre Harboøre eller Harboør er en stationsby i det nordlige Vestjylland med 1.454 indbyggere (2019), beliggende i Lemvig Kommune i Region Midtjylland. Harboøre befinder sig i et fladt område på grænsen mellem Harboøre Tange og det mere bakkede landskab mod Lemvig. Området er næsten omkranset af diger på alle sider, mod vest som værn mod Vesterhavet, mod øst som værn mod Nissum Bredning. Navnet forekommer i 1255 som Harthboøræ og stammer fra harbo (beboer i Hardsyssel) og ør (gruset strandbred). Det udtales på dialekt i dag Harbøe. Syd for den gamle grænse mellem Hardsyssel og Thy lå tilsvarende Harborøn (i dag Rønland) og nord for grænsen lå Thyborøn, som hørte til Thy. I byen ligger Harboøre Kirke, der er en nyromansk bygning opført i 1910 og centrum for Harboøre Sogn. Syd for kirken står Lilørestenen rejst til minde om 12 redningsfolk, der druknede under en redningsaktion i 1897. I byen findes desuden Harboøre Hotel, bygget i 1899 af Andreas Kartoft og beliggende nær Harboøre Station. Hotellet fungerede som populært ferie- og badehotel op gennem det 20. århundrede og drives fortsat i dag. Lidt vest for selve Harboøre by ligger Flyvholm Redningsstation, der nu fungerer som museum. I perioden 1847-1968 blev mere end 700 skibbrudne mennesker reddet af folkene på redningsstationen. Man kan bl.a. se en rednings-robåd fra 1922 på museet. Harboøre er stationsby på Vemb-Lemvig-Thyborøn Jernbane. Fra byen er der 11 kilometer til Thyborøn, knap 13 til Lemvig og knap 43 til Holstebro.
Sådan kommer du til Harboøre med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Harboøre med appen!