Vej til Hareskov st. i Danmark med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Hareskov st. fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Hareskov st.?

  • De nærmeste stationer til Hareskov st. er:
    • Hareskov St. er 106 meter derfra, 2 minutters gang

Hvilke Jernbane linjer standser nær Hareskov st.?

Hvilke Bus linjer standser nær Hareskov st.?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hareskov st. i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hareskov st. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hareskov st. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hareskov st.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Hareskov St..

Du kan tage til Hareskov st. med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: A, BX; Bus: 165.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hareskov st. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hareskov st., hvilket er grunden til at over 250 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hareskov st.
Hareskov st. Hareskov Station er en S-togs-station der ligger i Hareskovby i Furesø Kommune. Stationen ligger på Farumbanen/Hareskovbanen, og åbnede som S-togsstation 25. september 1977. Før det var det en station på København-Slangerup Banen som blev indviet i 1906.
Sådan kommer du til Hareskov st. med offentlig transport – Om stedet

Nærmeste stationer til Hareskov st. i Danmark

Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere