Fortsæt til primært indhold

Vej til Hasle Torv i Århus med Bus eller Jernbane?

Hasle Torv kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Hasle Torv fra de vigtigste steder i Århus med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Hasle Torv

Sådan kommer du til Hasle Torv af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Hasle Torv?

  De nærmeste stationer til Hasle Torv er:

  • Hasle Torv/Viborgvej (Aarhus Kom) er 82 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Herredsvej/Hasle Ringvej (Aarhus Kom) er 721 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Jønhøjparken/Haslevej (Aarhus Kom) er 796 meter derfra, 11 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Hasle Torv?

  Disse Bus linjer standser nær Hasle Torv: 114, 14, 22, 3A, 6A.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Hasle Torv?

  Disse Jernbane linjer standser nær Hasle Torv: IC, ICL, RE, RX.

  Flere detaljer
Hasle Torv kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Hasle Torv i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Hasle Torv i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Hasle Torv på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Hasle Torv i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Hasle Torv? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Hasle Torv/Viborgvej (Aarhus Kom); Herredsvej/Hasle Ringvej (Aarhus Kom); Jønhøjparken/Haslevej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Hasle Torv med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 114, 14, 22, 3A, 6A Jernbane: IC, ICL, RE, RX

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Hasle Torv fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Hasle Torv, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Hasle Torv, Århus
Hasle Torv, Århus Hasle Torv er et torv i kvarteret Hasle i bydelen Aarhus V. Torvet er dannet ved, at alle huse eller karréer op til torvet har et skråt eller afskåret hjørne. Pladsen er relativ lav med huse rundt om. Der ligger to boligblokke på torvet, som er de højeste byggerier, og de er med til at skabe et mere urbant rum. Ud til torvet ligger en række mindre butikker. Tidligere hed Hasle Torv "Høje Hasle". En del af Høje Hasle's butikstorv ligger der stadig, men er ikke en del ad det nye torveprojekt. En del af handlen på Hasle Torv/Høje Hasle forsvandt med ruteomlægningen af bybusnettet, da det ikke længere er muligt at komme direkte til Hasle Torv fra Herredsvang, hvor der bor omkring 6000 mennesker (2012). Selve pladsen der danner Hasle Torv er under en langvarig renovering. Den første etape bestod af flisebelægning, ny beplantning og flere bænke i det nordlige og største hjørne. Denne etape blev færdiggjort d. 18. november 2006. Anden etape blev indviet 8. december 2012 med deltagelse af Kate Runge, Ango Winther, Hanne Vinter og repræsentanter for Hasle Fællesråd
Sådan kommer du til Hasle Torv med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Hasle Torv med appen!