Vej til Haslev i Danmark med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvilke Jernbane linjer standser nær Haslev?

Hvilke Bus linjer standser nær Haslev?

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2700 byer i 88+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Haslev i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Haslev på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Haslev i realtid.

Du kan tage til Haslev med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: RE; Bus: 263, 264, 266.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Haslev fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Haslev, hvilket er grunden til at over 350 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Haslev
Haslev Haslev er en stationsby på Sydsjælland i Faxe Kommune. Byen, der ligger i Region Sjælland, har 11.748 indbyggere (2017). Haslev ligger 60 kilometer sydvest for København, 20 kilometer sydøst for Ringsted, 23 kilometer sydvest for Køge og 25 kilometer nordøst for Næstved. Byen er en af de største ikke-købstæder i Danmark, idet den aldrig har haft købstadsstatus. Haslev er kommunesæde i Faxe Kommune og samtidig kommunens største by. På Haslevs hovedgade, Jernbanegade, finder man butikker fra Haslev Kirke og til stationen. I Vestergade og på Torvet ligger ligeledes en række butikker. I byen ligger også Faxe Kommunes hovedbibliotek: Haslev Bibliotek (tidligere Haslev Folkebibliotek).
Sådan kommer du til Haslev med offentlig transport – Om stedet
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere