Vej til Haslev i Danmark med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Haslev?

De nærmeste stationer til Haslev er:

  • Præstevænget (Søndergade) er 176 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Lysholm Allé er 179 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Stationsvej (Tingvej) er 234 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Haslev?

Disse Bus linjer standser nær Haslev: 440R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Haslev?

Disse Jernbane linjer standser nær Haslev: RE.

Haslev, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Haslev i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Haslev i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Haslev på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Haslev i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Haslev? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Præstevænget (Søndergade); Lysholm Allé; Stationsvej (Tingvej).

Du kan tage til Haslev med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 440R Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Haslev fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Haslev, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Haslev
Haslev Haslev er en stationsby på Sydsjælland i Faxe Kommune. Byen, der ligger i Region Sjælland, har 11.897 indbyggere (2019). Haslev ligger 60 kilometer sydvest for København, 20 kilometer sydøst for Ringsted, 23 kilometer sydvest for Køge og 25 kilometer nordøst for Næstved. Byen er en af de største ikke-købstæder i Danmark, idet den aldrig har haft købstadsstatus. Haslev er Faxe Kommunes største by, og Faxe Kommunes rådhus findes i Haslev. På Haslevs hovedgade, Jernbanegade, finder man butikker på strækningen fra Haslev Kirke og til stationen. I Vestergade og på Torvet ligger ligeledes en række butikker. I byen ligger også Faxe Kommunes hovedbibliotek: Haslev Bibliotek (tidligere navn Haslev Folkebibliotek).
Sådan kommer du til Haslev med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Haslev med appen!