Vej til Haugesund i Haugesund med Bus

Start
Slut
Søg
Haugesund, Haugesund, Norway Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Haugesund fra de vigtigste steder i Haugesund med Bus

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Haugesund?

De nærmeste stationer til Haugesund er:

  • Bytunet er 270 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Havnaberg Eldresenter er 280 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Skåregata er 285 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Edda Kino er 324 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Strandgata/Torggata er 354 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Haugesund?

Disse Bus linjer standser nær Haugesund: 150, 170, 206.

Find vej fra din nuværende placering
Haugesund, Haugesund, Norway Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 90+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Søger du efter vejvisning til Haugesund i Haugesund, Norge?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Haugesund med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Haugesund - Bus: 150, 170, 206.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Bytunet; Havnaberg Eldresenter; Skåregata; Edda Kino; Strandgata/Torggata.

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Haugesund på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Haugesund på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Haugesund, Haugesund
Haugesund, Haugesund Haugesund er en by og en kommune i Rogaland på vestkysten av Norge. Kommunen ligger helt nordvest i fylket og grenser til Tysvær i øst, til Karmøy i sørvest og til Sveio i Hordaland i nord. Tettstedet Haugesund hadde 44 873 innbyggere (hvorav 8 618 tilhører Karmøy) per 1. januar 2018, og er med det det 14. største tettstedet i landet. Byen fungerer som regionsenter for Haugalandet samt Sveio og Etne i Sunnhordland, et område med til sammen rundt 110 000 innbyggere. Haugesund er en ung by som vokste frem fra midten av 1800-tallet som følge av rike sildeforekomster i havområdene utenfor. Den fikk status som ladested i 1854 og kjøpstadrettigheter i 1866. Selv om silda etter hvert forsvant, har byen fremdeles tilknytning til maritime næringer gjennom verftsindustri og shipping. Sjøfartsdirektoratet er siden 2006 lokalisert i Haugesund. I dag er imidlertid handels- og servicenæringen dominerende, og Haugesund hadde i 2014 landets 8. største omsetningstall per innbygger innen detaljhandel (133 897 kr per innbygger).
Sådan kommer du til Haugesund med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere